De jaarvergadering van 9 april 2022

Rondleiding Eusebiuskerk

Op 9 april was er onze jaarvergadering – nu op tijd! De vorige was in oktober. We hadden een gezellige bijeenkomst in de Koepelkerk, altijd een prachtige locatie om de stad samen te komen. Het algemene jaarverslag werd goedgekeurd. en ook het financiële jaarverslag bleek de toets der kritiek te kunnen doorstaan.

Aansluitend deden we een stadwandeling naar de Eusebiuskerk, waar we werden rondgeleid door een zeer enthousiaste en deskundige gids. De kerk heeft een museale status gekregen. De houden vloer is eruitgehaald en de binnenkant zag er weer prachtig uit. Helaas is het orgel op dit moment niet bespeelbaar – het heeft een flinke waterschade gehad en de restauratie zal nog wel enige tijd in beslag nemen!

Onze website

Voor wie de website vaker bezoekt, zal het opvallen dat er een stille vernieuwing gaande is. Er staan regelmatig nieuwe berichten op. Er is een nieuwe pagina gekomen, met een fotogalerij – die is nog wel in ontwikkeling en nieuw is ook een pagina, waar we aandacht vragen voor diverse wijken en projecten in de stad. De eerste aflevering gaat over de Schuytgraaf, maar we zijn eigenlijk van plan om regelmatig voor wat opvalt voor Stadsschoon aandacht te vragen. Reacties zijn welkom!.

Collegevorming?

Vanuit het stadsbestuur is er nog niet veel nieuws te melden, maar dat kan elk moment veranderen. Als er aanleiding toe is, publiceren we er over!

Piet van Dijk, voorzitter